Wij zoeken een juiste match tussen u en verschillende bedrijven voor:

 

Schilderwerkzaamheden

Liftonderhoud

Groenvoorziening

Verlichting

Wilt u ‘ontzorgd’ worden, laat LogisticsServices offertes analyseren en prijs- en contractonderhandelingen voeren. Voor 1ste klas kwaliteit zoals u dit wenst. Hiermee bieden wij u een totaal pakket aan serviceverlening.

Schilderwerkzaamheden

LogisticsServices laat door gecertificeerde schilderbedrijven, huizen, appartementen en gebouwen schilderen met hoge kwaliteitsverven tegen scherpe prijzen.

Liftonderhoud

Liften zijn een belangrijk onderdeel van uw VVE of gebouw. Wij analyseren, verbeteren uw onderhoudscontracten voor korte of langere termijn. Hier kunnen aanzienlijke besparingen gerealiseerd worden.

Groenvoorziening

Wat is mooier dan een perfecte groenvoorziening van uw VVE of bedrijfsgebouw? Wij laten uw plantsoenen of tuinen keurig verzorgen. Eenvoudige onderhoudscontracten worden op maat gemaakt met de eigenaren of bewoners.

Verlichting

Zoals u weet zijn de energietarieven sterk aan het stijgen. Het is in uw belang dat er een juist verlichtingsplan aanwezig is voor wat u nodig heeft en wat u momenteel verbruikt. Door middel van een goede analyse kan eenvoudig bepaald worden wat voor besparingen er mogelijk zijn. LogisticsServices kan u daarbij van dienst zijn.

Laat uw onderhoud coördineren door LogisticsServices.

Voor informatie of een vrijblijvende offerte: info@logisticsservices.nl